Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 22 έως 24 Νοεμβρίου 2019, έχει σαν κύριο σκοπό την επιμόρφωση όλων μας στις σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές προσεγγίσεις των ασθενών με παθήσεις στον θυρεοειδή, παραθυρεοειδείς, επινεφρίδια και ενδοκρινική μοίρα του παγκρέατος. Η μεταξύ μας επικοινωνία αλλά και η επικοινωνία μας με τους συναδέλφους μας από το εξωτερικό, αποτελεί επίσης σημαντικό σκοπό του Συνεδρίου μας.

Επιλέξαμε την χρονιά αυτή να έχουμε μια κοινή ημερίδα με τους Τούρκους συναδέλφους μας Χειρουργούς Ενδοκρινών Αδένων σε συνέχεια της Επιστημονικής φιλίας και συνεργασίας που χρονολογείται από πολλά χρόνια.

Τα θέματα που επιλέξαμε για το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων ενδιαφέρουν όλους μας. Πέραν όμως από τα θέματα και τους έγκριτους παρουσιαστές τους απαιτείται η δυναμική συμμετοχή όλων μας και των παλαιών μελών της Εταιρείας αλλά κυρίως των Ειδικευόμενων και νέων Χειρουργών, με υποβολή εργασιών και πρόσκληση να εγγραφούν στην Εταιρεία μας περισσότερα μέλη.

Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε στην χώρα μας η μόνη διέξοδος και πορεία προς το καλύτερο είναι η προσωπική αλλά και κοινή μας πρόοδος για να γίνουμε καλύτεροι χειρουργοί τόσο για τους εαυτούς μας όσο και τους ασθενείς μας.
Δημήτρης Λινός
Καθηγητής Χειρουργικής Πανεπιστημίου Αθηνών
Πρόεδρος  Συνεδρίου

Σημαντικές Ημερομηνίες

Ημέρες Συνεδρίου: 22-24 Νοεμβρίου

Προθεσμία Υποβολής Εργασιών : 15 Οκτωβρίου

Ημερομηνία γνωστοποίησης και αποδοχής εργασιών: 4 Νοεμβρίου

Ακολουθήστε μας

Εταιρεία Οργάνωσης Συνεδρίου

AFEA S.A. TRAVEL AND CONGRESS SERVICES

210 36 68 852-842
210 36 43 511
info@16eexea2019.gr